Onze vastgoed diensten voor zakelijk

Zakelijke dienstverlening

binnenmaas vastgoed voor Zakelijk

Bent u vastgoedeigenaar of vastgoedbeheerder en wilt u dat uw vastgoed goed onderhouden wordt? Dan bent u bij Binnenmaas Vastgoed aan het juiste adres. Wij als bedrijf verlenen uiteenlopende bouwservices voor vastgoedeigenaren of –beheerders en ondernemingen.

Binnenmaas Vastgoed staat voor een professionele en concrete aanpak gecombineerd met vakmanschap en slimme totaaloplossingen voor de zakelijke markt.

U haalt een betrokken en creatieve partner in huis op het gebied van het renoveren, onderhouden en verduurzamen van uw vastgoed en het bieden van de juiste services. Daarnaast kunt u bij Binnenmaas Vastgoed terecht voor planmatig-, technisch-, en mutatieonderhoud.

Waarom Binnenmaas Vastgoed?

Renovatie van vastgoed

Bij Binnenmaas Vastgoed zijn wij gespecialiseerd in renovaties van zowel grote bedrijfs- en wooncomplexen als een individuele panden. Om zeker te zijn van een goede staat van al uw onroerend goed, zijn grote of kleinere aanpassingen na verloop van tijd noodzakelijk. Ook als de functionaliteit van uw (woon)panden en bedrijfs- of kantoorruimtes in het geding komt, is het essentieel om de benodigde aanpassingen en veranderingen door te voeren.

Wij vernieuwen en/of herstellen uw woonpanden en bedrijfs-en kantoorgebouwen en maken deze weer helemaal up-to-date. Bij Binnenmaas Vastgoed hebben wij vakmensen in dienst die het authentieke karakter van uw onroerend goed waarborgen en deze tegelijkertijd aanpassen aan de eisen en trends van deze tijd. Als de situatie zich daarvoor leent, maken wij gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen en treffen wij energiebesparende voorzieningen.

Zo komen wij samen met u tot een modern en duurzaam eindresultaat. Met onze eigentijdse, milieubewuste visie maken wij ons sterk om uw onroerend goed toekomstbestendig te maken en goed tot zijn recht te laten komen. Een succesvol vastgoedproject begint met de juiste aandacht voor optimalisatie.

Onderhoud voor uw vastgoed

Als bezitter van vastgoed kent u als geen ander het belang van goed onderhoud voor het optimale gebruik van uw onroerend goed.

Wij verrichten voor u groot en klein onderhoud voor zowel binnen als buiten. Door achterstallig onderhoud komt na verloop van tijd de bestemming van uw objecten in gevaar en dat heeft inkomstenderving of waardevermindering van uw vastgoed tot gevolg. Met preventief onderhoud voorkomt u dergelijke problemen.

Bij Binnenmaas Vastgoed hebben wij ons gespecialiseerd in het realiseren van monumentaal-, compleet-, eenmalig-, regulier-, en technisch onderhoud. Ook bieden wij mutatieonderhoud om uw onroerend goed weer volgens uw wensen verhuur-klaar te maken en aanpassingen te verrichten zodat een nieuwe huurprijs kan worden vastgesteld.
Binnenmaas Vastgoed garandeert u een professionele benadering en een procesmatige aanpak en biedt u slimme totaaloplossingen aan.

Verduurzamen van uw vastgoed

Met duurzaamheidsinitiatieven draagt u zelf bij aan het verantwoord omgaan met het milieu en speelt u in op de huidige en toekomstige trends.

Zo blijft uw vastgoed aantrekkelijk en kunt u er maximaal rendement uit blijven halen.
Het is duidelijk lonend om in te zetten op het verduurzamen van woon- en winkelruimtes, bedrijfs- en kantoorgebouwen en appartementencomplexen.

Onze professionals op het gebied van verduurzaming stellen voor u een adviesrapport op. Daarbij nemen wij het woningwaarderingsstelsel (WWS) in acht. Door middel van dit adviesrapport kunt u meer punten realiseren bij de verhuur van uw vastgoed na het aanbrengen van aanvullende voorzieningen gericht op verduurzaming van uw vastgoed.

Technisch beheer

Bij Binnenmaas Vastgoed kunt u rekenen op een snelle en adequate service bij alle voorkomende incidentele problemen en onderhoudsmeldingen.

Voor een hinderlijke lekkage, een defect slot, een vernielde deur of voor een elektriciteitsstoring staat het Service & Onderhoud-team voor u klaar. Wij staan garant voor een spoedige service en een vakkundige probleemoplossing. Indien mogelijk verhelpen wij direct het probleem!

Voor een uitgebreidere, constructieve oplossingen brengen wij verslag uit en adviseren u hierover. Met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding zorgen wij voor een financiële meevaller, ook als u voor onverwachte uitgaven komt te staan.

Bij Binnenmaas Vastgoed weet u altijd waar u aan toe bent met een uitgebreide offerte en wordt u zorgvuldig geïnformeerd over de uitvoering en de voortgang van de te verrichten werkzaamheden.

Ons Service & Onderhoud-team staat paraat!

Professioneel en betrokken team

Bij Binnenmaas Vastgoed staat vakkennis, zorgvuldigheid, kwalitatief en duurzaam bouwen hoog op de agenda. Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in de vastgoedbranche als bouwservice.

Ons team beschikt over de expertise om voor u een bouwkundige oplossing op maat te ontwikkelen en om uw bouwwerkzaamheden met een toekomstgerichte visie uit te voeren. Met ons deskundige advies staan wij altijd voor u klaar. Onze betrokken medewerkers gaan enthousiast voor u aan de slag en deinzen ook voor de meer complexe vraagstukken niet terug. Samen met u komen wij altijd tot een fantastisch resultaat dat gezien mag worden.

Bij Binnenmaas Vastgoed nemen wij uw wensen, opmerkingen en aanvragen in de meest complete manier op om de gepaste werkzaamheden te genereren. Hieruit ontstaat een uitgebreid plan van aanpak voor zowel u als klant en voor ons als bedrijf.
Zo bent u ervan verzekerd dat alle nodige werkzaamheden ook daadwerkelijk zullen worden uitgevoerd en komt u achteraf niet voor teleurstellingen te staan. Wij komen vanzelfsprekend bij u langs voor een uitvoerige werkopname, die bovendien kosteloos is. Vervolgens stellen wij voor u geheel vrijblijvend een passende offerte op.

branches waarvoor wij werken

Vastgoedeigenaren

Woningcorporaties

Beleggers

Bedrijven

Investeerders

VERENIGING VAN EIGENAREN (VvE)